Panna cotta on superhelppo ja herkullinen italialainen kermavanukas. Tuoreesta ananaksesta keitetty hilloke ja kermainen panna cotta ovat pettämätön yhdistelmä. Hurmaa illallisvieraasi tällä helpolla jälkiruoalla, hienostuneella ananas-panna cottalla. Aloita valmistaminen ananashillokkeen keittämisestä, jotta hilloke ehtii jäähtyä ennen tarjoilua. Ananas-panna cottaGluteeniton. Laktoositon. 6 annosta. Ananashilloke:
Keitä aineksia kattilassa keskilämmöllä, kunnes ananas on pehmennyt, noin 20-30 minuuttia. Kuori vaahto pois pinnalta. Kaada kuuma ananashilloke puhtaaseen astiaan jäähtymään. Anna jäähtyä kokonaan. Voit valmistaa hillokkeen hyvissä ajoin, jopa useita päiviä ennen panna cottan valmistusta. Panna cotta:
Kiehauta kuohukerma, sokeri ja vaniljasokeri kattilassa miedolla lämmöllä samalla pohjaa myöten kevyesti sekoittaen. Nosta pois liedeltä. Liota liivate kylmässä vedessä ja anna turvota 5 minuuttia. Käytä turvonnut liivatejauhe nopeasti mikrossa, kunnes seos on juoksevaa ja kuumaa. Huomioithan, että liivatejauhe kuohuu herkästi yli kuumetessaan, joten vahdi mikroa kuumennuksen ajan! Kaada kuuma liivateneste lämpimän kerman joukkoon samalla vispilällä kevyesti sekoittaen. Kaada lämmin ja juokseva panna cotta -seos tarjoiluastioihin. Nosta kylmään jähmettymään. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintäänkin neljä tuntia ennen tarjoilua. Lusikoi ananashilloke panna cottan pinnalle ennen tarjoilua. Koristele tuoreella ananaksella. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, ananas-pannacotta, ananas, ananas pannacotta, panna cotta, ananas panna cotta, ananaspannacotta, ananashilloke, ananashillo, tuore ananas, kerma, kuohukerma, kermahyydyke, kermavanukas, jälkiruoka ⇢ Seuraavalla sivulla: Auringonkukka-unikkoleipä Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact