Mehevä rahkapiirakka saa lisäpotkua itse keitetystä ananashillokkeesta. Uunipellillinen tätä makoisaa ananas-rahkapiirakkaa makealla murupinnalla riittää useammallekin kahvivieraalle! Ananas-rahkapiirakkaUunipellillinen.
Ananashilloke:
Valmista ensin hilloke. Keitä aineksia kattilassa kunnes ananakset ovat pehmenneet, noin 20 minuuttia. Halutessasi täysin sileää hilloketta surauta hilloke tasaiseksi sauvasekoittimella. Kaada ananashilloke hyvin pestyyn ja desinfioituun purkkiin lämpimänä ja annan jäähtyä kokonaan ennen käyttöä. Rahkatäyte:
Valmista piirakka: Sulata voi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne sulaan voihin. Sekoita tasaiseksi. Ota kolmasosa taikinasta erilleen sivuun. Lisää isompaan taikinamäärään yksi kananmuna ja 2 dl piimää. Sekoita tasaiseksi. Tasoita taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä ananashilloke pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Kaada rahkatäyte hillon päälle ja levitä tasaiseksi. Ripottele aiemmin pohjataikinasta erotettu muruseos piirakan päälle. Paista 200 C noin 20-30 minuuttia kunnes piirakka on ottanut kauniisti väriä. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, rahkapiirakka, ananas-rahkapiirakka, ananaspiirakka, uunipellillinen piirakkaa, ananas, rahka, maitorahka, murupiirakka, ananashilloke, ananashillo, piiras, piirakka ⇢ Seuraavalla sivulla: Mignon-moussepiirakka Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact