Raikas appelsiini-mangojuustokakku piristää kahvipöydässä. Appelsiinilla maustettu juustokakku päällystetään mangokiilteellä. Pohjana kakussa on gluteeniton keksipohja, joten juustokakku sopii myös keliaakikoille. Appelsiini-mangokakkuYksi 24 cm halkaisijan kakku. Noin 12-15 hengelle. Gluteeniton. Keksipohja:
Sulata margariini mikrossa tai kattilassa. Murskaa keksit monitoimikoneessa hienoksi muruksi tai puukolla. Sekoita sula margariini keksimuruun ja painele keksimuru leivinpaperilla vuoratun 24 cm halkaisijan irtopohjavuoan pohjalle. Appelsiinijuustokakku:
Turvota liivate ohjeen mukaisesti appelsiinimehussa 5 minuuttia ja kuumenna juoksevaksi mikrossa. Vaahdota vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi, jätä kermavaahto kevyeksi. Notkista tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi tahnaksi. Notkista appelsiinimarmeladi lusikalla pehmeäksi. Yhdistä juokseva liivate appelsiinimarmeladin kanssa, sekoita tasaiseksi. Kaada seos tuorejuuston sekaan ja sekoita tasaiseksi. Nostele kermavaahto nuolijalla tuorejuuston joukkoon ja kaada keksipohjan päälle. Tasoita pinta palettiveitsellä. Nosta jääkaappiin vähintäänkin tunniksi ennen päällisen laittamista. Mangokiille:
Yhdistä mangosose ja vesi vispilällä tasaiseksi. Turvota liivate edelliseen tapaan ja kuumenna juoksevaksi. Lisää liivate mangososeeseen ja sekoita vispilällä tasaiseksi. Kaada varovasti appelsiinijuustokakun pinnalle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintäänkin 3 tuntia. Irrota kakku vuoasta pyöräyttämällä voi- tai palettiveitsellä vuoan sisäreunoja pitkin ja avaa irtopohja vuoan mekanismi varovasti. Siirrä kakku leivinpaperin avulla tarjoilualustalle. Nosta kakkua irti leivinpaperista palettiveitsen avulla ja hivuta leivinpaperi pois kakun alta. Koristele kakku haluamallasi tavalla tuoreilla marjoilla ja hedelmillä. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, appelsiinimangojuustokakku, appelsiinikakku, appelsiinijuustokakku, appelsiini-mangojuustokakku, juustokakku, mangokakku, appelsiini-mango-juustokakku, appelsiini-mangokakku, gluteeniton, keliakia, keksipohja, liivate, hyydykekakku, moussekakku, kakku ⇢ Seuraavalla sivulla: Lucia-pullat Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact