Dekadentit appelsiini-suklaabrowniet ovat kuin pala taivasta makunystyröilläsi. Appelsiinin ja suklaan yhdistelmä toimii saumattomasti tässä amerikkalaisessa herkussa. Appelsiini-suklaabrowniet20 x 20 cm vuoka.
Sulata voi ja suklaa. Voit sulattaa ne samassa kulhossa mikrossa – sekoita tasaisin väliajoin, jotta suklaa ei pala mikrossa! Lisää sokeri ja fariinisokeri voi-suklaasulaan. Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä hetki. Yhdistä jauhot, suola, vaniljasokeri ja kaakaojauhe. Lisää kananmunat sokeri-voi-suklaaseokseen yksitellen samalla voimakkaasti sekoittaen. Nostele kuivat aineet vuorotellen Cointreaun kanssa sekaisin taikinaan – aina aloittaen ja lopettaen kuivilla aineilla. Lisää lopuksi appelsiiniraaste ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada taikina hyvin voideltuun vuokaan, voit myös vuorata vuoan leivinpaperilla. Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia. Tarkkaile paistoa. Brownien tulee olla melkein raaka keskeltä, mutta kypsä pinnalta! Kokeile kypsyyttä puutikulla – tikkuun saa jäädä aivan pieni määrä taikinaa, jotta brownie on valmis. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, appelsiini, suklaa, browniet, appelsiini-suklaabrownie, appelsiini-suklaa-brownie, suklaa-brownie, suklaa brownie, brownies, mutakakku, cointreau, likööri, appelsiinilikööri, appelsiiniraaste, dekadentti brownie, amerikkalainen, Amerikka, Fazerina ⇢ Seuraavalla sivulla: Rouheiset juustosämpylät Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact