Ihanat lapsuuden muistoja herättävät suklaapallot saavat aikuismaisen vivahteen appelsiinilikööristä ja tummasta suklaasta. Tästä herkusta pitävät niin lapset kuin aikuisetkin. Appelsiini-suklaapallot maistuvat joulunaikaan erityisesti kahvipöydässä. Voit valmistaa appelsiini-suklaapallot helposti myös gluteenittomana ja laktoosittomana käyttämällä gluteenittomia keksejä ja kaurahiutaleita sekä laktoositonta voita. Appelsiini-suklaapallotNoin 15 kappaletta.
Koristeluun:
Sulata tumma suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Ole tarkkana suklaan sulatuksen kanssa, että se ei pala mikrossa tai siihen mene vettä vesihauteesta. Yhdistä kaurahiutaleet, keksinmurut, sokerit ja pehmeä voi. Sekoita käsin murumaiseksi seokseksi. Lisää sula suklaa, Cointreau ja kahvi. Sekoita käsin tasaiseksi massaksi. Ota siitä noin 2 ruokalusikallisen verran käteen ja pyörittele palloksi käsien välissä. Pyörittele pallot kookoshiutaleissa ja nosta jääkaappiin vähintäänkin 30 minuutiksi jähmettymään ennen tarjoilua. Appelsiini-suklaapallot säilyvät jääkaapissa noin 4 vuorokautta ja pakastimessa pari kuukautta. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, suklaapallot, appelsiini, cointreau, appelsiinilikööri, suklaamössö, suklaapallerot, kaurahiutale, kahvi, kookoshiutale, joululeivonta, karamelli, karkki, helppo, nopea, tarvittaessa gluteeniton, joulu, appelsiini-suklaa, appelsiini-suklaapallerot, no-bake, ei paistoa ⇢ Seuraavalla sivulla: Piimälimppu Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact