Aprikoosi ja kookos yhdistyvät taivaallisen mureaksi pikkuleiväksi leipurin kuin leipurin käsissä! Kokeile ja ylläty. Aprikoosi-kookossilmät50 kpl.
Pinnalle:
Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 5 minuuttia. Lisää muna samalla voimakkaasti vaahdotusta jatkaen. Yhdistä kuivat aineet. Nostele sekaan ja viimeistele tasaiseksi käsin puristelemalla. Pyörittele pieniksi palloiksi, noin 2 tl taikinaa. Paina peukalolla kolo pallon keskelle. Jauhota peukalo tarvittaessa. Voitele pikkuleivät kananmunalla. Pursota koloihin aprikoosimarmeladia. Ripottele pinnalle fariinisokeri-kookosseosta. Paista 175-asteisessa uunissa noin 8-10 minuuttia, kunnes pikkuleivät ovat ottaneet kevyesti väriä pinnalta ja pohjasta. Anna jäähtyä pellillä noin 5-10 minuuttia ja siirrä sitten ritilälle jäähtymään. Pakkaa täysin jäähtyneet pikkuleivät ilmatiiviiseen rasiaan, jolloin ne säilyvät useammankin viikon ajan. Säilytä pikkuleipiä valolta ja lämmöltä suojattuna noin 20 asteessa tai hiukan viileämmässä. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, aprikoosipikkuleivät, aprikoosi-kookoskolot, aprikoosi-kookospikkuleivät, kookoskeksit, pikkuleipä, pikkuleivät, småbröd, aprikoosikookoskolot, aprikoosikookospikkuleivät, aprikoosi, kookos ⇢ Seuraavalla sivulla: Banoffee Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact