Nämä mausteiset periamerikkalaiset cupcaket, eli kuppikakut, saavat mehevyytensä banaanista ja sen terävän makuparin maapähkinävoista. Tämän yksinkertaisempaa ja helpompaa ohjetta ei olekaan. Jos et ole vielä kokeillut näitä Amerikassa huippusuosiossa olevia pieniä kakkusia, on tämä resepti täydellinen sinulle! Banaani-maapähkinävoikuppikakut maistuvat uskomattoman hyviltä kahvikupposen tai maitolasillisen kera. Banaani-maapähkinävoi-cupcaket12 kpl.
Yhdistä jauhot, leivinjauhe, sooda, suola, mausteet ja vaniljasokeri omassa kulhossa. Yhdistä toisessa isossa kulhossa sula voi, sokeri, fariinisokeri, sour cream ja kananmunat - sekoita tasaiseksi. Yhdistä kuivat aineet märkiin aineisiin ja nostele sekaisin nuolijalla tai puuhaarukalla. Lusikoi taikinaa paperisiin kuppikakkuvuokiin, jotka ovat cupcake-vuoassa tai uuninkestävissä kahvikupeissa, kaksi kolmasosaa vuoasta. Jätä tilaa kohoamiselle! Pelkässä paperivuoassa paistetut kuppikakut eivät pidä kuppimaista muotoaan, joka on toki vain pienoinen kosmeettinen haitta. Mikäli haluat täydellisiä ja tasalaatuisia cupcakeja on suositeltavaa käyttää tarkoitukseen valmistettua uuninkestävää vuokaa tai kahvikuppeja. Paista kuppikakkuja 175 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes pinta tuntuu kimmoisalta eikä hammastikkuun jää märkää taikinaa käyttäessäsi sitä kakussa. Anna cupcakesien jäähtyä uunivuoassa noin 5 minuuttia, ennen kuin nostat ne jäähtymään paperivuoissaan ritilän tai leikkuulaudan päälle. Anna jäähtyä kunnolla ennen kuorruttamista. Maapähkinävoikuorrute:
Vaahdota voi, maapähkinävoi ja sokeri, noin 3 minuuttia. Lisää suola ja maito. Jatka vaahdottamista kermaiseksi ja pehmeäksi vaahdoksi noin 1-2 minuuttia. Pursota tai levitä maapähkinävoikreemi cupcakesien päälle haluamallasi tavalla. Kuppikakut säilyvät hyvänä ilmatiiviisti pakattuna viileässä noin 3 vuorokautta. Cupcaket on kuitenkin syytä tarjota huoneenlämpöisinä – ota kakut lämpimään noin puolituntia ennen tarjoilua. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, cupcake, kuppikakku, helppo, yksinkertainen, banaani, maapähkinävoi, peanut, butter, mausteinen, kaneli, neilikka, inkivääri, voikreemi, kuorrutus, koristelu, pursotus, Amerikka, amerikkalainen ⇢ Seuraavalla sivulla: Sari leipoo - Gluteeniton siemennäkkäri Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact