Tämä täyteläinen ja sivistynyt piirakkatäyte on hurmaava yksinkertaisuudessaan. Frangipania voi käyttää murotaikinapohjaisissa piirakoissa. Sen keveä rakenne mahdollistaa paistamisen pohjan kanssa, pohjaa ei siis tarvitse esipaistaa, kun käytät frangipania! Makupareiksi täytteen päälle tai sekaan käy erinomaisesti tuoreet hedelmät, kuten päärynät ja persikat sekä erilaiset marjat. FrangipaniRiittää yhteen noin 23 cm halkaisijan vuokaan.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia. Lisää vaahtoon kananmuna ja sekoita hyvin. Lisää loput kuivat aineet ja sekoita nopeasti käsin, älä vaivaa. Avainsanat: leipojat, leivonta, resepti, ohje, frangipani, frangipane, täyte, mantelitäyte, manteli, piirakka ⇢ Seuraavalla sivulla: Käsin leipomisen juurilla Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact