Hauskat fudge-kauralastut valmistuvat uunipellillinen kerrallaan – leikkaa pellillisestä tarjottavaksi sopivan kokoisia lastuja! Fudge-palat tuovat leivonnaisiin ripauksen toffeemaista makeutta ja mukavaa suutuntumaa. Paloja löydät ainakin isompien markettien leivontahyllystä. Fudge-kauralastutNoin 20 kappaletta.
Vaahdota pehmeä voi ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia. Lisää muna ja suola, sekoita hyvin. Yhdistä loput kuivat aineet ja lisää ne kevyesti nuolijalla voi-sokerivaahtoon. Pyörittele taikinasta palloja, noin 1 rkl taikinaa. Asettele pallot kauaksi toisistaan, jotta ne mahtuvat leviämään. Jätä tarpeeksi väljää, jotta keksit eivät leviä toisiinsa kiinni. Paista fudge-kauralastuja 175 asteessa noin 8-12 minuuttia, kunnes ne ovat ottaneet kevyesti väriä kauttaaltaan. Mikäli kauralastut ovat levinneet kauttaaltaan, leikkaa ne terävällä veitsellä sopiviksi paloiksi. Säilytä fudge-kauralastut ilmatiiviissä rasiassa huoneenlämmössä tai mikäli mahdollista hiukan viileämmässä (ei jääkaapissa!). Kauralastut säilyvät hyvänä jopa useita viikkoja. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, fudge, fudge-kauralastut, kauralastut, fudge kauralastut, fudge-kaura-lastut, fudge-kaurakeksit, kaurakeksit, toffee, toffeekeksit, toffeelastut ⇢ Seuraavalla sivulla: Aurajuustosämpylät Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact