Kaikille maistuva ja mehevä gluteeniton kakkupohja on valmistettu perunajauhoista! Gluteenittoman ei tarvitse olla tylsää ja erikoista. Miksi valmistaa kaksi eri kakkua erikoisruokavalioiden vuoksi, kun voit valmistaa yhden kakun joka maistuu kaikille! Gluteeniton kakkupohja24 sentin kakkuvuokaan, josta riittää täytettynä noin 12-15 hengelle.
Pohjusta kakkuvuoka leivinpaperilla. Reunoja ei tarvitse vuorata paperilla eikä voidella, kun pohjalla on leivinpaperi. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri vahvaksi vaahdoksi. Anna kakun jäähtyä hiukan ennen vuoasta irrottamista. Vedä veitsellä kakkuvuoan reunoja pitkin ennen kakun kääntämistä ympäri. Perunajauhoista valmistettu pohja on erikoisen murea, joten olethan tarkkana leikkaamisen kanssa. Kakku on helpompi leikata osiin seuraavana päivänä! ⇢ Seuraavalla sivulla: Kuumamarenki Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact