Tämä helppo ja maukas gluteeniton pizzapohja maistuu myös muille pizzan ystäville. Pehmeä ja ilmava pizzapohja valmistetaan vaaleasta gluteenittomasta jauhoseoksesta. Täytteeksi tietysti sitä mikä makunystyröitä milloinkin kutkuttaa! Gluteeniton pizza1 pizza tai tuplaa annos uunipellilliseen.
Täytteeksi:
Sekoita kuivahiiva jauhoihin tai liota tuorehiiva veteen. Lisää suola, öljy ja gluteeniton jauhoseos. Vaivaa käsin tasaiseksi taikinaksi, riittää että jauhot ovat tasaisesti sekoittuneet nesteiden kanssa eikä jauhopaakkuja enää ole. Taputtele taikina saman tien leivinpaperoidulle uunipellille noin 5 mm paksuiseksi pizzapohjaksi. Anna nousta ilmavaksi noin 30-40 minuuttia. Levitä pohjalle tomaattikastiketta ja täytteet. Paista 250-asteisessa uunissa noin 12-15 minuuttia, kunnes reunat ovat ottaneet hiukan väriä. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, ohjeita, reseptejä, gluteeniton, gl, gluten-free, keliakia, keliaakikko, erikoisruokavalio, pizza, pizzapohja, pizzaohje, gluteeniton pizzapohja, helppo, hyvä, ilmava, maukas ⇢ Seuraavalla sivulla: Leseleipä Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact