Tämä ihanan kesäinen raparperipaistos maistuu parhaalta lämpimänä vaniljajäätelön kera! Gluteeniton paistos valmistuu helposti gluteenittomasta jauhoseoksesta ja maistuu varmasti koko porukalle. Gluteeniton raparperipaistosGluteeniton. Laktoositon. Pohjalle:
Yhdistä sula voi ja fariinisokeri. Levitä seos piirakkavuoan pohjalle. Ripottele päälle pilkotut raparperit. Jos käytät tuoretta raparperia sitä ei tarvitse kuoria! Pinnalle:
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen samalla voimakkaasti sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet ja nostele ne nuolijalla voisokerivaahdon sekaan, kunnes taikina on tasainen. Levitä taikina raparperipalojen päälle tasaiseksi kerrokseksi. Paista 175 asteessa noin 35-45 minuuttia, kunnes pinta on ottanut kauniisti väriä. Tarjoile lämpimänä vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kera! Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, gluteeniton leivonta, gluteeniton raparperipaistos, gluteeniton raparperipiirakka, gluteeniton marjapiirakka, gluteeniton piirakka, gluteeniton paistos, gluteeniton marjapaistos, piirakka, vaniljajäätelö, vaniljakastike, kesä ⇢ Seuraavalla sivulla: Valkosuklaa-lakka-panna cotta Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact