Gluteenittomat piparit
Kiehauta voi, siirappi, sokeri ja mausteet. Anna jäähtyä ja vatkaa joukkoon muna. Sekoita taikinaan jauhot, joihin on sekoitettu sooda. Anna taikinan levätä viileässä seuraavaan päivään. Pehmitä taikina käsin helpommin käsiteltäväksi. Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota pipareita muotilla. Nosta pellille ja paista 190-asteisessa uunissa rapean kypsiksi, noin 6-10 minuuttia. ⇢ Seuraavalla sivulla: Joonatan leipoo - Suolainen panettone Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact