Perinteiset Hanna-tädin kakut ovat ihana tuulahdus mummolan kahvipöydästä. Nämä mureat ja erityisen maukkaat pikkuleivät maistuvat sitä paremmalta mitä happamampaa (vanhempaa) kermaa käytät! Hyödynnä jääkaappiin unohtunut kermapurkkisi Hanna-tädin kakkuihin. Hanna-tädin kakutNoin 40 kappaletta.
Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi käsin. Nosta taikina jääkaappiin jähmettymään noin 30-60 minuutiksi. Pyörittele teelusikan kokoisesta taikinamäärästä pyörä pallo. Nosta leivinpaperoidulle pellille tasaisin välein, 8 cm välein - jätä reilusti tilaa keksien väliin sillä Hanna-tädin kakut leviävät paiston aikana. Paista 175 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes reunat ovat ottaneet hiukan väriä. Hanna-tädin pikkuleivät säilyvät jopa viikkokausia ilmatiiviissä rasiassa valolta suojattuna huoneenlämmössä tai hiukan viileämmässä. Paras säilytyspaikka on hiukan huoneilmaa viileämpi kuivakaappi. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, ohjeita, resepti, reseptejä, perinteinen, klassikko, Hanna-tädin kakut, Hannatädin kakut, Hanna tädin kakut, Hanna-tädinkakut, Hanna-täti, pikkuleivät, keksit, rapea, maukas, hapan kerma, hapankerma, vanha kerma leivonnassa ⇢ Seuraavalla sivulla: Suklaakakku Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact