Kauniit ja maukkaat hasselpähkinäpikkuleivät hurmaavat kahvipöydässä. Voit leipoa näitä suloisia pikkuleipiä myös viemisiksi ystäville ja tuttaville! Hasselpähkinäpikkuleivät20 kappaletta.
Vaahdota pehmeä, huoneenlämpöinen, voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia. Lisää loput aineet ja sekoita käsin tasaiseksi massaksi. Pyörittele noin 2 rkl taikinaa käsilläsi pyöreiksi palloiksi leivinpaperoidulle pellille. Pikkuleivät leviävät vähäsen paiston aikana, joten jätä hiukan väliä asetellessasi niitä pellille. Paina keskelle taikinapalloa yksi kokonainen hasselpähkinä. Paista 200 asteessa noin 12 minuuttia, kunnes keksit ovat ottaneet hiukan väriä myös pohjasta. Säilytä huoneenlämmössä ilmatiiviissä rasiassa. Pikkuleivät säilyvät hyvin pakattuina useita viikkoja. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, hasselpähkinäpikkuleivät, hasselpähkinä pikkuleivät, pikkuleipä, keksit, pähkinäpikkuleipä, pähkinä, helppo, nopea, maukas, murea, pähkinäinen pikkuleipäohje ⇢ Seuraavalla sivulla: Inkivääri-appelsiinipikkuleivät Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact