Kauniit ja maukkaat hasselpähkinäpikkuleivät hurmaavat kahvipöydässä. Voit leipoa näitä suloisia pikkuleipiä myös viemisiksi ystäville ja tuttaville! ![]() Hasselpähkinäpikkuleivät20 kappaletta.
Vaahdota pehmeä, huoneenlämpöinen, voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia. Lisää loput aineet ja sekoita käsin tasaiseksi massaksi. Pyörittele noin 2 rkl taikinaa käsilläsi pyöreiksi palloiksi leivinpaperoidulle pellille. Pikkuleivät leviävät vähäsen paiston aikana, joten jätä hiukan väliä asetellessasi niitä pellille. Paina keskelle taikinapalloa yksi kokonainen hasselpähkinä. ![]() ![]() ![]() Paista 200 asteessa noin 12 minuuttia, kunnes keksit ovat ottaneet hiukan väriä myös pohjasta. Säilytä huoneenlämmössä ilmatiiviissä rasiassa. Pikkuleivät säilyvät hyvin pakattuina useita viikkoja. ![]() Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, hasselpähkinäpikkuleivät, hasselpähkinä pikkuleivät, pikkuleipä, keksit, pähkinäpikkuleipä, pähkinä, helppo, nopea, maukas, murea, pähkinäinen pikkuleipäohje ⇢ Seuraavalla sivulla: Inkivääri-appelsiinipikkuleivät Lukijoiden arvosana: ![]() Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact