Kananmunaton ja laktoositon marjapiirakka on terästetty tuoreella inkiväärillä. Leivo tuoreista marjoista tai pakastemarjoista mehevää piimäpohjaista piirasta korkeaan kakkuvuokaan, niin saat näyttävämmän marjapiirakan. Inkivääri-marjapiirakkaYksi 20 cm halkaisijan piiras. Laktoositon. Kananmunaton.
Pinnalle:
Vuoraa 20 cm halkaisijan kakkuvuoka kauttaaltaan leivinpaperilla, myös reunat. Yhdistä sula voi ja sokeri, sekoita tasaiseksi. Lisää piimä ohuena nauhana samalla hyvin sekoittaen – mieluiten vispilällä. Kuori ja raasta pieni, noin 2 cm pituinen, pala tuoretta inkivääriä. Yhdistä kuivat aineet. Lisää märkiin aineisiin inkivääriraaste ja sekoita tasaiseksi. Nostele yhdistetyt kuivat aineet nuolijalla sekaisin märkien aineiden joukkoon. Riittää, että taikina on tasaista. Älä sekoita liikaa tai piirakasta voi tulla sitkeää. Kaada taikina leivinpaperoituun kakkuvuokaan. Tasoita pinta. Ripottele pinnalle marjat ja hiukan sokeria sekä fariinisokeria. Paista 200 asteessa noin 25-35 minuuttia, kunnes cocktail-tikkuun ei jää märkää taikinaa. Tarjoile hiukan lämpimänä vaniljakastikkeen tai jäätelön kera! Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, marjapiirakka, marjapiiras, marja piirakka, inkivääri-marjapiirakka, inkiväärimarjapiirakka, inkivääripiirakka, inkivääri marja piirakka, tuore inkivääri, mustikka, mansikka, vadelma, puolukka, herukka, kananmunaton, munaton, laktoositon, erikoisruokavalio, piimäpiirakka, piimäpohja ⇢ Seuraavalla sivulla: Lakka-mustikkapiirakka Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact