![]() Briejuusto sopii lähes kaikkeen ja on erityisesti sipulin kanssa mahtavaa yhdessä! Tarvitset suolaisen piirakkataikinan ja teet sen esimerkiksi täältä löytyvällä ohjeella: http://www.leipojat.fi/joonatan-leipoo-parsapiirakka/
Brie-sipulipiirakka
![]() Painele taikina piirakkavuokaan ja pistele haarukalla. Laita jääkaappiin odottamaan. ![]() Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla, niin että saavat hieman väriä. Viipaloi halkaistu ja huuhdottu purjo sekä kuorittu sipuli. Hienonna valkosipuli. ![]() ![]() Kuullota sipuleita öljyssä miedolla lämmöllä viitisen minuuttia. Poista halutessasi chilistä siemenet ja hienonna ja lisää sipulien joukkoon. ![]() Mausta sipuliseos balsamiviinietikalla, oreganolla sekä suolalla. Anna hautua kannen alla 15 minuuttia. ![]() Kuutioi brie, kuuman veden alla lämmitetty veitsi auttaa asiassa! ![]() Sekoita munat, hienonnettu korianteri, kermaviili ja maito keskenään. ![]() Levitä sipuliseos piirakkapohjan päälle, lisää briekuutiot. Kaada kermaviiliseos tasaisesti pinnalle ja ripottele paahdetut pinjansiemenet päälle. ![]() Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 30 minuuttia kunnes piirakka on hyytynyt ja saanut kauniisti väriä. Anna jäähtyä hetki ennen nauttimista tai syö kylmänä; kummin vain herkullista! ![]() Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, joonatan leipoo, suolainen piirakka, briejuusto, brie-sipulipiirakka, briejuustopiirakka, sipulipiirakka, quiche, välipala, lounas, iltapala ⇢ Seuraavalla sivulla: Kesäiset tartaletit Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact