Hiiteen tammikuun laihdutukset! Carmelitas-neliöt ovat tunnetumpia, mutta toimii loistavasti myös piiraana! Vuosi on hyvä aloittaa herkuttelemalla. Caramelitas-piirakka
Päällinen:
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mittaa kuivat ainekset kulhoon ja sekoita. Lisää huoneenlämpöinen voi ja nypi ainekset murumaiseksi. Ota 1,5 dl muruseosta syrjään. Lisää maito loppuun muruseokseen ja sekoita tasaiseksi. Laita taikina piirakkavuokaan ja painele tasaiseksi vuokaan. Pistele pohjaa haarukalla. Esipaista pohjaa noin 15 minuuttia. Rouhi suklaa pieneksi. Levitä karamellisoitu kondensoitua maito tasaisesti pohjan päälle. Ripottele suklaarouhe päälle. Viimeiseksi ripottele syrjään otettu muruseos piiraan pinnalle. Paista piirasta uunin keskiosassa 15 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen nauttimista. Maistuu ihanalle lämpimänä tai kylmänä. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, joonatan leipoo, caramelitas-piirakka, caramelitas, karamelli, kola, kinuski, kinuskipiirakka, caramelitaspiirakka, caramel, karamellipiirakka, piirakka, murupiirakka, muropohja ⇢ Seuraavalla sivulla: Myslileipä Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact