Glögileipä3 vuokaleipää.
Pinnalle:
Mittaa 5 dl valmista glögijuomaa kulhoon. Lisää joukkoon maltaat ja anna
turvota muutaman tunnin ajan tai yön yli. Parempaa tulee, jos annat yön
yli turvota. Vaivaa taikinasta ilmakuplat. Jaa taikina kolmeen voideltuun leipävuokaan ja anna leipien kohota noin 30 minuuttia.
Paista 175-asteisen uunin alaosassa noin 1,5 tuntia. Leivät ovat hyviä lahjoja tai tarjottavia joulupöytään! Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, leipä, limppu, joululeivonta, joonatan leipoo, glögileipä, glögi-leipä, glögi leipä, puolukkaleipä, joululeipä, joululimppu, leipätaikina, vehnänen ⇢ Seuraavalla sivulla: Mincemeat pie eli jouluinen tartletti Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact