07.01.2016 Granaattiomenaskonssit
Lämmitä uuni 225 asteeseen.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Pilko kylmä voi ja nypi se kuivien aineksien joukkoon.
Taputtele taikina jauhotetulla pöydällä muutaman sentin paksuiseksi levyksi.
Siirrät skonssit uunipellille ja voitele palat munalla. Varoituksena että taikina on liian hyvää, joten sitä tulee napsittua lähes huomaamatta. Skonssit maistuvat myös erittäin hyvältä. Tästä taikinasta tulee koosta riippuen n. 15-20 kpl. Eli jos tekeekin tuplataikinan eivät skonssit varmasti ehdi homehtua. Avainsanat: leipojat, leivonta, leipoa, leivotaan, ohje, ohjeita, resepti, reseptejä, Joonatan leipoo, sämpylät, leipä, leipäset, biscuit, skonssit, granaattiomena, granaattiomenaskonssit, granaattiomenaleipäset, iltapäivätee ⇢ Seuraavalla sivulla: Sandra leipoo - Mustikka-banaanileipä Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact