5.10.2017 Hatšapuri on georgialainen juustotäytteinen piiras. Laihduttajan ruokaa tämä ei ole ja siksi tämä niin hyvää onkin! HatšapuriPohja:
Täyte:
Lisäksi:
Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään ja vaivaa kimmoisaksi. Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia tai mielellään yön yli. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Tee täyte. Pilko feta ja mozzarella pieneksi. Sekoita käsin puristelemalla juustot ja kananmunat. Jaa taikina neljään osaan ja muotoile niistä pyöreät paksuhkot pohjat. Levitä täyte taikinoiden keskelle, jätä reunoille noin sentti tyhjää. Sulje leivät vetämällä taikinaa täytteen päälle nyytiksi. Nipistä reunat tiiviisti yhteen ja taputtele leipä littanaksi. Käännä leivät ylösalaisin ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Voitele munalla ja paista noin 15 minuuttia, kunnes leipä on ruskistunut. Voitele leivät voisulalla uunista oton jälkeen. Nauti lämpimänä! Mutta on tämä herkkua kylmänäkin! Voit paistaa leivät halutessasi valurautapannulla. Sivele leipiä paiston aikana voisulalla ja käännä välillä leipää pannussa. Paistoaika silloin noin 13 minuuttia. Muista kääntää välissä! Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, joonatan leipoo, hatsapuri, hatsiapuri, hatsa puri, hazapuri, hatzapuri, Hatšapuri, juustoleipä, juustonyytti, leipä, rieska, juustorieska, georgialainen, mozzarella, feta, iltapala ⇢ Seuraavalla sivulla: Joonatan leipoo - Puolukkajuustokakku Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact