Juustokakku-soufflé on japanilainen kolmen raaka-aineen juustokakku - helppoa kuin mikä! Pohjaa ei kakussa ole, ja se on myös gluteeniton. Voit helposti vähän muuttaa makua lisäämällä chilirouhetta taikinaan. Itse lisäsin hieman sahramia ja chilirouhetta, mutta toimii loistavasti ilmankin! Juustokakku-soufflé
Esilämmitä uuni 170-asteisesksi.
Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa.
Vatkaa valkuaiset kevyeksi marengiksi, vaahdoksi, niin että kulhon voi kääntää
ympäri ja vaahto ei tipu pois. Vuoraa vuoka (halkaisija n.15 cm) ruokaöljyllä voidellulla leivinpaperilla. Toinen vaihtoehto on voidella itse vuoka kevyesti ruokaöljyllä. Pohjalle voit halutessasi leikata palan leivinpaperia.
Laita kakkuvuoka uunin kestävään vuokaa ja kaada kuumaa vettä vuokaan
niin että kakkuvuoan reuna peittyy noin kolmanneksen veden alle.
Ota kakku pois vuoasta ja anna jäähtyä täysin ennen tarjoilua. Huomaathan että kakkuvuoan täytyy olla vettä pitävä!
Erittäin hyvää ja helppo tehdä vaikka saattaa kuulostaa hankalalta. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, Joonatan leipoo, juustokakku, juustovanukas, japanilainen juustokakku-souffle, juustokohokas, juustokakkusouffle, juustokakkusuffle, juusto souffle, juusto sufle, gluteeniton, viljaton, tuorejuusto, valkosuklaa, helppo, yksinkertainen ⇢ Seuraavalla sivulla: Spelttisämpylät Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact