Tofu-mandariinipiirakkaPiirakka on vegaaninen ja gluteeniton. Margariineista esim sininen keiju on vegaaninen, toki voit tehdä muustakin margariinista ei-vegaanisen. Pohja:
Täyte:
Valmista pohja nyppimällä jauhot ja margariini keskenään. Lisää sokerit ja kaneli. Vaivaa taikinaa hetki. Painele valmis taikina piirakkavuoan pohjalle ja paista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Valmista täyte. Paahda maissisuuruste ja ruokosokeri kattilassa, sekoita hyvin ja varo ettei pala pohjaan. Lisää paahtuneeseen pohjaan 0,5 dl soijajuomaa ja sekoita hyvin. Lisää loput soijajuomasta hiljalleen ja sekoita kunnes seos on saostunut. Kaada seos, pehmeä tofu, mandariinisäilykkeen liemi ja vaniljasokeri tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä mandariinit pohjan päälle ja kaada tofuseos niiden päälle. Sekoita tasaiseksi. Koristele piirakka pähkinöillä ja laita jääkaappiin jähmettymään yön yli tai vähintään 3 tunniksi. Ennen tarjoilua koristele piirakka vaahterasiirapilla. Huom! Käytä vain soijajuomaa. Soijajuoma jähmettyy, lehmänmaito ei. Sokeri ja maissisuuruste palavat helposti, muista sekoittaa koko ajan. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, Joonatan leipoo, vegaaninen, gluteeniton, kasvispiirakka, kasvispiiras, vegaaninen piirakka, vegaanipiirakka, vegaani, gluteeniton piirakka, gluteeniton piiras, mandariinitofupiirakka, mandariinipiirakka, tofupiirakka, tofupiiras, makea piirakka, suolainen piirakka, suolainen piiras, jälkiruoka, piiras, piirakka, tofu-mandariinipiirakka, tofu-mandariinipiiras, soijamaito, soija ⇢ Seuraavalla sivulla: Ruissekaleipä Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact