Mansikka-vuohenjuustopiirakka6.7.2016 Tykkään kokeilla erilaisia makuyhdistelmiä ja useimmiten se onkin kannattanut. :) Pohja:
Täyte:
Koristeluun:
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
Pilko vuohenjuusto pienemmäksi kulhoon, laita joukkoon kerma ja
tuorejuusto. Soseuta sauvasekoittemella tasaiseksi. Kaada esipaistetun pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi ja paista vielä 15 minuuttia, niin että täyte hyytyy ja pinta saa hieman väriä.
Anna piirakan jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja leikkaa piirakka haluamasi
kokoisiin paloihin. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, Joonatan leipoo, mansikka-vuohenjuustopiirakka, mansikka vuohenjuusto piirakka, mansikka-vuohenjuusto-piirakka, piiras, uunipellillinen, kesäleivonta, mansikkapiirakka, vuohenjuustopiiras, makuyhdistelmä ⇢ Seuraavalla sivulla: Mansikka-limekakku Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact