ParsapiirakkaParsapiirakka sopii mukavasti kesän juhlapöytään tai vaikka vain iltapalaksi. Kaiken lisäksi piirakan tekeminen on helppoa kuin heinän teko? Pohja:
Täyte:
Sulata voi ja anna jäähtyä. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää voi ja vesi. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Taputtele taikina jauhotetuin käsin leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori parsat ja leikkaa pois pari senttiä parsojen tyvestä. Keitä parsoja suolalla maustetussa vedessä noin minuutti. Keittämisen jälkeen valuta parsat ja anna jäähtyä. Raasta juusto raasteeksi, Hienonna purjo. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää kermaviili, mausteet, purjo. Ripottele puolet juustoraasteesta piirakkapohjalle, Levitä päälle purjo-kermaviiliseos. Asettele päälle parsat vierekkäin tasaisin välein. Halutessasi voit kääriä osan parsoista pekoniin! Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Paista piirakkaa 200-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Piirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä. Kylmä parsapiirakka on helppo leikata paloiksi. Piirakka tuntui maistuvan myös kissalleni. Parsoja syötiin jo paketista suoraan ja kun kuvailin leikattua piirakkaa tultiin sitä innolla syömään. Avainsanat: leipojat, leivonta, joonatan, leipoo, ohje, resepti, parsa, piirakka, piiras, pellillinen, tankoparsa, pekoni, juusto, raaste, helppo, maukas, nopea ⇢ Seuraavalla sivulla: Sitruuna-marenkipiirakka Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact