Tämän focaccian saat vähällä vaivalla tehtyä. Ainekset löytyvät lähes aina kaapista, niin on helppo leipoa tuoretta leipää kun tekee mieli. Pellava-tomaatti-focaccia
Lämmitä vesi ja maitorahka käden lämpöiseksi mikrossa. Sekoita kuivahiiva kaurahiutaleiden sekaan ja yhdistä ne vesi-maitorahkaan. Sekoita joukkoon myös hunaja, öljy ja suola. Sekoita vehnäjauhot joukkoon vähän kerrallaan, puulastalla sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Painele jauhotetuin käsin parin sentin paksuiseksi levyksi. Anna kohota leivinliinan alla noin 30 minuuttia. Voitele pinta vedellä tai öljyllä ja ripottele päälle esimerkiksi pellavansiemeniä tai muita siemeniä ja laita halkaistuja kirsikkatomaatteja. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä. Anna jäähtyä ja leikkaa haluamaasi muotoon. Pinnalle ennen paistoa voit laittaa oikeastaan mitä vain mieleen juolahtaa! Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, joonatan leipoo, focaccia, foccaccia, leipä ⇢ Seuraavalla sivulla: Ninjago-kakku Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact