Raparperi-pekonipiirakka
Mietin että raparperia voisi käyttää myös suolaisessa piiraassa. Pohja:
Täyte:
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe kulhossa. Nypi joukkoon kylmä voi. Valmista täyte. Leikkaa pekonit kuutioiksi. Huuhdo ja leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Pese raparperit ja kuori ne tarvittaessa. Viipaloi raparperi. Laita pekonit kylmälle pannulle ja paista rapeaksi. Lisää raparperit ja kesäkurpitsat. Kuullota käännellen 3 minuuttia. Mausta seos timjamilla ja mustapippurilla. Sekoita kerma, munat ja juustoraaste tasaiseksi. Mausta suolalla.
Kaada kasvis-pekonitäyte esipaistetun pohjan päälle. Kaada päälle
muna-kermaseos. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, Joonatan leipoo, raparperi pekonipiirakka, raparperi-pekonipiirakka, pekoni-raparperipiirakka, pekoniraparperipiirakka, pekoni raparperi piirakka, raparperipekonipiirakka, raparperi-pekoni-piirakka, suolainen piirakka, munamaito, quiche, piiras, suolainen piiras ⇢ Seuraavalla sivulla: Gluteeniton raparperipaistos Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact