02.12.2015 Panettone on italialainen, Milanon seudulta lähtöisin oleva joulun ja uuden vuoden aikaan tarjottava pullamainen kakku, kertoo wikipedia. Ajattelin kokeilla erilaista panettonea makean sijaan. Ja hyvältä kyllä maistuu. Ehkä vähän korkeampi olisi ollut kiva, olisi pitänyt malttaa kohottaa kauemmin. Suolaisen valmistaminen sujuu nopeammin kuin makean, joka kestää huomattavasti pitempään. Ehkäpä teen makean panettonin tammikuussa. Ohjeesta riittää noin 10 hengelle. Suolainen panettone
Taikina:
Pinnalle:
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
Voitele irtopohjavuoka ja painele taikina kevyesti vuokaan niin että ilmat lähtevät. (Pienennä pinnalle aurinkokuivattuja tomaatteja ja paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla puoli tuntia.) Avainsanat: leipojat, leivonta, Joonatan leipoo, ohje, resepti, ohjeita, reseptejä, artikkeleita, suolainen, pekoni, panettone, joulukakku, italialainen kakku, Milano, hiivataikina, leipä, pullamainen, kakkumainen leipä, pähkinä, cashew, kuivattu hedelmä, aurinkokuivattu tomaatti, joulu ⇢ Seuraavalla sivulla: Sandra leipoo - Lucia-pullat Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact