Ruokaisa tonnikalapiirakka maistuu lounaalla vaikka salaatin kaverina. Ja maistuu hyvältä lämpimänä tai kylmänä. Saat tuunattua piirakkaa helposti vaihtamalla kasviksia tai tonnikalan vaikka jauhelihaan tai broileriin. Tonnikalapiirakka
Täyte:
Mausta oman maun mukaan suolalla, pippurilla, chilillä, paprikalla jne. Mistä mausteista tykkäätkään. Sekoita jauhot ja juustoraaste keskenään. Sekoita joukkoon margariini ja nypi käsin mureaksi taikinaksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Levitä taikina painellen voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Valuta tonnikalasta ja aurinkokuivatuista tomaateista öljy. Sekoita kaikki ainekset keskenään käsin, lukuun ottamatta kirsikkatomaatteja. Kaada täyte piirakkavuokaan ja levitä tasaisesti. Halkaise tomaatit ja asettele täytteen päälle. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 35-40 minuuttia kunnes piirakka on kauniin ruskea. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, joonatan leipoo, tonnikalapiirakka, suolainen piirakka, suolainenpiirakka, piirakka, piiras, tonnikala-piirakka, tonnikala, kalapiirakka, iltapala, lounas, quiche ⇢ Seuraavalla sivulla: Kristallipullat Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact