![]() Tämä piirakka sopii loistavasti pikkujouluihin tarjottavaksi! Västerbotten-juusto on vahva ruotsalainen juusto, jonka maku on aromikas. Juuston raastaminen on melko ärsyttävää, koska se murenee helposti. Jääkaappikylmänä raastaminen sujuu paremmin. Västerbotten-juustopiirakkaPohja:
Täyte:
Sekoita jauhot ja suola. Nypi huoneenlämpöinen voi jauhojen joukkoon. Lisää lopuksi kananmuna ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä jääkaapissa puoli tuntia. ![]() Painele piirakka voidellun piirasvuoan pohjalle ja pistele siihen haarukalla reikiä. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10-15 minuuttia. ![]() Raasta juusto. Sekoita täytteen muut ainekset keskenään. Laita juustoraaste tasaisesti esipaistetun pohjan päälle ja kaada kerma-maito seos sen päälle. ![]() ![]() Paista 200 asteessa noin puoli tuntia. Piirakka on valmis, kun täyte on jähmettynyt ja pinta kauniin ruskea. ![]() Tarjoa piirakkaa ihan sellaisenaan tai salaatin kaverina. ![]() Varoituksen sanasena: piirakka on todella hyvää ja siihen tulee himo! Muutenkin Västerbotten-juusto sopii loistavasti ruoan laittoon, naposteluun, leivän päälle tai juustolautaselle. Kokeile vaikka! Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, joonatan leipoo, joonatanleipoo, juustopiirakka, piirakka, piiras, juusto, västerbottenpiirakka, västerbotten-juustopiirakka, västerbotten-piirakka, västerbotten, västerbotten-juusto, suolainen piirakka, iltapala, lounas, illallinen, kahvipöytään, leivontavinkki, sekoitettu voitaikina, quiche, savory pie, cheese pie, pie ⇢ Seuraavalla sivulla: Lohigalette Lukijoiden arvosana: ![]() Sinun arvosanasi: Kiitos reseptistä. juustopiirakasta tuli uusi perinne meidän jouluun. Hyvää tuli ja söimme sen lakkahillolla höystettynä – Ididit 17.01.2021 |
JoonatanOlen kolmekymppinen vuonna 2007 leipuri-kondiittoriksi valmistunut mies. Viime vuosina leipominen kotioloissa on jäänyt satunnaisiin kertoihin, mutta nyt Leipojat.fi -toimituksen innoittamana on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja leipoa enemmän. Joonatan leipoo - Focaccia Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact