Tarjotaanko joka kylässä joulutorttuja ja haluaisit tarjota vieraillesi jotain muuta, joka on kuitenkin jouluista? Jouluhyrrät
Vaivattominta on käyttää kaupan pakastetaikinoita voi- ja lehtitaikinaleivoksiin, sillä itse tehty taikina vie enemmän kuin se antaa. Kaupan valmistaikinat tässä tapauksessa ovat erittäin hyvälaatuisia. Mikäli kuitenkin haluat tehdä voitaikinan, suosittelen rahkavoitaikinan tekoa. Ota levy torttutaikinaa sulamaan huoneenlämpöön 15 minuutiksi. Levitä taikinan päälle mincemeat-täytettä ja rullaa taikinaa löysäksi rullaksi. Leikkaa noin 3 cm viipaleita ja laita pellille leikkauspinta ylöspäin leivinpaperin päälle. Kostuta taikinarullan päätyä hiukan vedellä ja paina kiinni. Paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes hyrrät ovat saaneet hiukan väriä ja ovat kypsiä. ⇢ Seuraavalla sivulla: Joulutortut itse tehdyllä luumuhillolla Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact