![]() Tarjotaanko joka kylässä joulutorttuja ja haluaisit tarjota vieraillesi jotain muuta, joka on kuitenkin jouluista? Jouluhyrrät
Vaivattominta on käyttää kaupan pakastetaikinoita voi- ja lehtitaikinaleivoksiin, sillä itse tehty taikina vie enemmän kuin se antaa. Kaupan valmistaikinat tässä tapauksessa ovat erittäin hyvälaatuisia. Mikäli kuitenkin haluat tehdä voitaikinan, suosittelen rahkavoitaikinan tekoa. ![]() ![]() Ota levy torttutaikinaa sulamaan huoneenlämpöön 15 minuutiksi. Levitä taikinan päälle mincemeat-täytettä ja rullaa taikinaa löysäksi rullaksi. Leikkaa noin 3 cm viipaleita ja laita pellille leikkauspinta ylöspäin leivinpaperin päälle. Kostuta taikinarullan päätyä hiukan vedellä ja paina kiinni. Paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes hyrrät ovat saaneet hiukan väriä ja ovat kypsiä. ![]() ⇢ Seuraavalla sivulla: Joulutortut itse tehdyllä luumuhillolla Lukijoiden arvosana: ![]() Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact