Perinteinen kahvikakku saa potkua kahvilikööristä ja brandystä. Tämä kakku ei ole kuivakakku vaan mehevä kahvikakku, joka maistuu kahvin kanssa taivaalliselta. Kahviliköörikakku
Aloita voitelemalla ja korppujauhottamalla kahvikakkuvuoka tai 23x9 cm pitkulainen vuoka. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi, noin 3-5 minuuttia. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Yhdistä piimä, likööri ja brandy. Yhdistä toisessa kulhossa loput kuivat aineet. Sekoita nesteet ja kuivat aineet parissa erässä vuorotellen taikinaan samalla nuolijalla sekoittaen. Sekoita tasaiseksi, älä vaivaa. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteessa noin 55 minuuttia, kunnes kakkuun työnnettyyn tikkuun ei enää jää märkää taikinaa. Koristele jäähtynyt kahvikakku tummalla kaakaojauheella. Tämä kakku maistuu parhaalta parin päivän päästä valmistuksesta ja säilyy hyvänä reilun viikon. Lähde: Aikuisten kakut, terästettyjä leivonnaisia, Krystina Castella & Terry Lee Stone. Avainsanat: Kahvikakku, kuivakakku, kakku, kahviliköörikakku, kahvilikööri, likööri, brandy, helppo, ohje, resepti, leivonta ⇢ Seuraavalla sivulla: Suklaan temperointi Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact