Kandeeratut sitrushedelmien kuoret
Pese hedelmät saippualla/tiskiaineella. Laita siivutetut kuoret kattilaan. Peitä kuoret runsaalla kylmällä vedellä. Kiehauta. Siivilöi kuoret ja valuta vedet. Toista vaihe uudestaan kylmällä vedellä ja siivilöi kuoret kiehautuksen jälkeen. Mittaa kattilaan vesi ja sokeri. Kiehauta sokeriliemi. Lisää liemeen kuoret ja anna porista hiljalleen kunnes kuoret ovat läpinäkyviä, noin 1 tunti. Jäähdytä liemi kuorineen. Mikäli käytät kandeerattuja kuoria leipomisessa voit säilöä kuoret sokeriliemessä ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa noin kolmen viikon ajan. Mikäli käytät kandeeratut kuoret sellaisenaan nouki kuoret jäähtyneestä sokeriliemestä reikäkauhalla ja valuta ylimääräinen liemi pois kunnolla. Voit taputella kuoret talouspaperilla. Kierittele sitrushedelmien kuoret sokerissa. Sokeroidut kuoret säilyvät ilmatiiviissä purkissa huoneen lämmössä noin kahden viikon ajan. ⇢ Seuraavalla sivulla: Mincemeat / Jouluinen täyte piirakoihin, kakkuihin ja pulliin Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact