Maailmankaikkeuden helpoimmat keksit syntyvät tällä reseptillä! Rapeat karpalo-valkosuklaakeksit sulavat suussa. Karpalo-valkosuklaakeksit30 kpl.
Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi käsin tai yleiskoneen lapa-vatkaimella. Lusikoi nokareiksi pellille, paina kevysti, jätä leviämisvaraa! Paista 190 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes karpalo-valkosuklaakeksit ovat ottaneet väriä myös pohjasta. Anna keksien jäähtyä uunipellillä 5-10 minuuttia ja siirrä sitten ritilän päälle jäähtymään. Säilytä karpalo-valkosuklaakeksit ilmatiiviissä rasiassa huoneen lämmössä tai hitusen viileämmässä. Keksit säilyvät noin 2 kuukautta. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, karpalo-valkosuklaakeksit, karpalovalkosuklaakeksit, karpalokeksit, valkosuklaakeksit, karpalo-valkosuklaa-keksit, karpalo valkosuklaa keksit, cookies, karpalo-valkosuklaa-cookies, karpalo-valkosuklaacookies, keksi, pikkuleipä, pikkuleivät ⇢ Seuraavalla sivulla: Rommirusinapulla Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact