Rapeat ja suussa sulavat kauralastut ovat klassikko jo koulujen kotitaloustunneilta! Nämä superhelpot ja herkulliset keksit ovat helppo leivottava lastenkin kanssa. ![]() KauralastutNoin 20 kpl.
![]() Sulata voi ja anna jäähtyä. Yhdistä sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe. Kaada sula voi ja kananmuna kuivien aineiden joukkoon ja sekoita nopeasti tasaiseksi vaikkapa puuhaarukalla tai nuolijalla. ![]() ![]() ![]() Nostele leivinpaperoidulle uunipellille noin 2 tl taikinaa nokareiksi, jätä reilusti tilaa leviämiselle! ![]() ![]() Paista 175 asteessa noin 7-8 minuuttia, kunnes reunat ovat ottaneet kauniisti väriä. Anna keksien jäähtyä ennen tarjoilua. Säilytä ilmatiiviissä rasiassa valolta suojattuna huoneenlämmössä, jotta keksit pysyvät rapeina. ![]() Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, kauralastut, kaurakeksit, kauralastu, kaurakeksi, kaura-lastut, kaura lastu, kaura-keksi, keksi, pikkuleipä, kotitalous, lasten leivonta, kaurahiutale ⇢ Seuraavalla sivulla: Voisilmäpullat Lukijoiden arvosana: ![]() Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact