Rapeat ja suussa sulavat kauralastut ovat klassikko jo koulujen kotitaloustunneilta! Nämä superhelpot ja herkulliset keksit ovat helppo leivottava lastenkin kanssa. KauralastutNoin 20 kpl.
Sulata voi ja anna jäähtyä. Yhdistä sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe. Kaada sula voi ja kananmuna kuivien aineiden joukkoon ja sekoita nopeasti tasaiseksi vaikkapa puuhaarukalla tai nuolijalla. Nostele leivinpaperoidulle uunipellille noin 2 tl taikinaa nokareiksi, jätä reilusti tilaa leviämiselle! Paista 175 asteessa noin 7-8 minuuttia, kunnes reunat ovat ottaneet kauniisti väriä. Anna keksien jäähtyä ennen tarjoilua. Säilytä ilmatiiviissä rasiassa valolta suojattuna huoneenlämmössä, jotta keksit pysyvät rapeina. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, kauralastut, kaurakeksit, kauralastu, kaurakeksi, kaura-lastut, kaura lastu, kaura-keksi, keksi, pikkuleipä, kotitalous, lasten leivonta, kaurahiutale ⇢ Seuraavalla sivulla: Voisilmäpullat Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact