Nämä klassiset ja luontaisesti gluteenittomat kookospikkuleivät ovat huomattavasti helpommat valmistaa, kuin muut macaroonsit. Täyteläinen kookoksen maku tuo mieleen tuulahduksen Karibiaa ja tuo mukavaa vaihtelua kahvipöytään. Kookos-macaroons eli kookospikkuleivätNoin 25 kappaletta
Halutessasi voit paahtaa kookoshiutaleet kuivalla ja kuumalla pannulla, jolloin saat kookoksen maun paremmin esiin!
Vaahdota valkuaiset, sokeri ja suola jämäkäksi vaahdoksi, marengiksi. Paista 160-asteisessa uunissa noin 12-25 minuuttia. Paistoaika riippuu paljon uunista ja nokareiden koosta. Tarkkaile macaroonseja paiston ajan. Kookos-macaroonsit ovat kypsiä, kun nokareen pohja ja huippu ottaa hiukan väriä. Säilytä kookospikkuleipiä ilmatiiviissä rasiassa huoneenlämmössä. Nämä pikkuleivät kestävät myös pakastusta. Kookos-macaroonsit säilyvät pakkasessa noin kaksi kuukautta. ⇢ Seuraavalla sivulla: Pikkuleivät Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Leivoin jo näitä koesatsin ja ne olivat järjettömän hyviä. Kuinka hyvin keksit pitävät koostumuksensa säilytysrasiassa. Meillä on rippijuhlat noin puolentoista viikon kuluttu. Arvaanko jo leipoa lisää? ???? – Heidi 20.07.2022 |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact