Kuumamarenkia voit käyttää erilaisten moussekakkujen ja täytekakkujen täytteiden keventämiseen tai vaikkapa ihanien ranskalaisten macaroonsien valmistukseen. Se sopii erityisesti hiukan happamien täytteiden, kuten rahkojen tai viinimarjasoseiden sekaan keventämään ja makeuttamaan niitä. Kuumamarenki on monikäyttöinen ja helppo valmistaa. KuumamarenkiNoin 350 grammaa valmista marenkia, josta riittää esim. kahteen 24 cm halkaisijan moussekakkuun.
Vaahdota valkuainen ja sokeri marengiksi.
Keitä sokeri ja vesi noin 124 asteeseen. Mittaa sokeriveden lämpötila sokerimittarilla.
Kaada kuuma sokerivesi ohuena nauhana valkuaisvaahdon joukkoon ja vatkaa
suurimmalla nopeudella noin 1 minuutti. ⇢ Seuraavalla sivulla: Gluteeniton kääretorttu Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact