Tuoreista mansikoista ja raparperista valmistuu helposti ja nopeasti rapea kesäherkku. Mansikka-raparpericrumble4 annosta. Gluteeniton.
Sekoita mansikat, raparperit ja fariinisokeri. Jaa seos 4 uunin kestävään noin 2 dl vetoisiin astioihin. Valmista crumble. Crumble:
Nypi crumblen aineet murumaiseksi seokseksi. Ripottele muruseos marjojen pinnalle. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Paista mansikka-raparpericrumbleja kuumassa uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes pinta on ottanut selvästi väriä. Laske lämpötila 200 asteeseen ja paista vielä noin 15-20 minuuttia, kunnes marjat kuplivat muruseoksen alla. Peitä crumblet tarvittaessa foliolla, jotta pinta ei pala paiston aikana. Tarjoile mansikka-raparpericrumblet hiukan lämpiminä vaniljajäätelön kera! Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, kesä, mansikka-raparpericrumble, mansikkaraparperi, mansikka-raparperipiirakka, mansikka-raparperimuru, mansikka-raparperihyve, mansikkaraparperipiirakka, piirakka, jälkiruoka, jälkkäri ⇢ Seuraavalla sivulla: Mansikka-raparperipiirakka Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact