Herkullinen manteli-mustikkakakku viimeistellään mantelisella muruseoksella! Manteli-mustikkakahvikakkuYksi 20 cm halkaisijan pyöreä kakku. Muruseos:
Nypi käsin karkeaksi muruseokseksi. Kahvikakku:
Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 5 minuuttia. Lisää munat yksitellen samalla voimakkaasti vaahdotusta jatkaen. Sekoita hyvin. Lisää manteliaromi, sekoita. Yhdistä vaniljasokeri, vehnäjauhot, mantelijauhe, sooda ja leivinjauhe. Sekoita kuivia- ja märkiä aineita vuorotellen voi-sokerivaahtoon aloittaen ja lopettaen kuivilla aineilla. Sekoita siis aluksi kolmasosa yhdistetyistä kuivista aineista voi-sokerivaahtoon. Nostele sekaisin nuolijalla. Lisää puolet creme fraichesta ja maidosta, nostele sekaisin nuolijalla. Lisää kolmasosa kuivista aineista ja sekoita tasaiseksi. Lisää loput maidosta ja creme fraichesta, sekoita nuolijalla tasaiseksi. Lisää loput kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Älä sekoita liikaa, jotta taikina ei sitkisty. Vuoraa 20 cm halkaisijan vuoka leivinpaperilla. Kaada taikina vuokaan. Ripottele mustikat taikinan päälle. Tasoita pinta. Esipaista kakkua 25 minuuttia 175-asteisessa uunissa. Ripottele paiston puolivälissä varovasti muruseos ja ruokokidesokeri kakun pinnalle ja paista kypsäksi, vielä noin 20 minuuttia. Tarkista kypsyys puisella cocktailtikulla tai hammastikulla, kun tikkuun ei jää märkää taikinaa on kakku kypsä. Paistoaika vaihtelee paljonkin riippuen uunista ja paistovuoasta. Anna jäähtyä vuoassaan. Nosta leivinpaperin avulla pois vuoasta tai kumoa kakku. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, manteli-mustikkakakku, mantelinen mustikkakakku, kahvikakku, kuivakakku, mustikkakahvikakku, mantelikakku, mantelikahvikakku, mustikkakakku, muruseos ⇢ Seuraavalla sivulla: Creme Fraiche -mustikkapiirakka Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact