MantelipikkuleivätNoin 35 kappaletta
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Muotoile taikinasta noin kahden euron kolikon paksuinen pötkö. Rullaa taikinapötkö leivinpaperiin huolellisesti ja nosta kylmään jähmettymään vähintään tunniksi. Taikina säilyy jääkaapissa noin kaksi viikkoa. Voit myös pakastaa pikkuleipätaikinan ja leikata tarvittaessa pikkuleipiä jäisestä pötköstä. Pikkuleipätaikina säilyy pakastettuna noin kaksi kuukautta.
Taikinan jähmetyttyä leikkaa siitä noin puolen sentin paksuisia, 5 mm, viipaleita. Lado
pellille ja voitele päältä keltuaisella. Koristele mantelirouheella. ⇢ Seuraavalla sivulla: Kookos-macaroons eli kookospikkuleivät Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact