Marjakauden parhaat puolet tulevat ihanasti esiin tässä erittäin helpossa ja nopeassa piimäpohjaisessa kakussa. Mehevä helppo pohja ja iso kasa mansikoita, mustikoita, vadelmia ja karhunvatukoita tekevät tästä herkusta kahvipöydän kuningattaren! Marjaisa piimäkakkuYksi noin 27 cm halkaisijan kakku – 15-20 hengen kakku.
Ota kaikki aineet huoneenlämpöön ainakin kaksi tuntia ennen leipomista. Sekoita piimäkakun aineet keskenään tasaiseksi massaksi muovisella nuolijalla. Kaada taikina leivinpaperoituun tai voideltuun kakkuvuokaan ja ripottele pinnalle reilusti marjoja ja lopuksi fariinisokeria. Paista 200 asteessa kypsäksi, noin 45-55 minuuttia. Tarkista kypsyys puisella hammastikulla/tulitikulla – työnnä puutikku kakkuun, ja mikäli tikkuun ei jää märkää taikinaa on kakku kypsä. Anna kakun jäähtyä vuoassaan ennen irrottamista. Nosta kakku leivinpaperista pois vuoastaan. Tarjoile kevyesti vatkatun ja sokeroidun kerman kera. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, helppo, yksinkertainen, piimäpohja, marjat, marjaisa, sato, syksy, kesä, kakku, piirakka, piiras, kahvikakku, fariinisokeri, mansikka, mustikka, vadelma, puolukka, karhunvadelma, viinimarjat, herukka, kermavaahto ⇢ Seuraavalla sivulla: Munaton kardemumma-raparperipiirakka Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact