Suussa sulavat meksikolaiset hääkakkuset eli ihanat pekaanipähkinäpikkuleivät ovat helppoja ja nopeita leivottavia. Nämä Suomessa vähemmälle leivonnalle jääneet herkkupalat ovat todella mureita ja maukkaita – erinomainen lisä kahvipöytään vaikkapa joulun aikaan! Nämä meksikossa perinteisissä häissä tarjottavat pikkuleivät käyvät myös kananmunatonta erikoisruokavaliota noudattaville. Meksikolaiset hääkakkuset (Mexican wedding cakes)Noin 40 kappaletta.
Aloita pikkuleipien valmistus paahtamalla pekaanipähkinät uunissa. Lämmitä uuni 165 asteeseen. Levitä pähkinät uunipannulle ilmavasti ja paahda uunissa noin 5-7 minuuttia, kunnes pähkinöistä irtoaa aromia. Tarkkaile paahtoa, jotta pekaanipähkinät eivät pala! Anna pähkinöiden jäähtyä ja pilko sitten pieneksi. Vaahdota pehmeä voi, sokerit ja suola ilmavaksi vaahdoksi, noin 3-5 minuuttia. Lisää pekaanipähkinät. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Lisää vehnäjauhot. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Pyörittele noin 2 rkl taikinaa palloksi leivinpaperoidulle pellille. Pikkuleivät eivät leviä, joten voit asetella ne aika lähekkäin. Paista 175 asteessa noin 12-15 minuuttia, kunnes ne ovat ottaneet pohjasta väriä. Pikkuleipien pinta ei välttämättä ota väriä juuri lainkaan. Pyörittele jäähtyneet keksit tomusokerissa. Säilytä ilmatiiviissä rasiassa kuivassa ja huoneenlämmössä. Pikkuleivät säilyvät hyvänä pitkään oikein säilytettynä. Voit myös pakastaa pikkuleipiä ennen tomusokerissa kierittelyä. Pyöräytä sulaneet pikkuleivät tomusokerissa ennen tarjoilua. Avainsanat: leipojat, leivonta, leipoa, leivotaan, ohje, ohjeita, resepti, reseptejä, pikkuleipä, pikkuleivät, keksit, cookies, meksikolainen, hääkakkunen, mexican, wedding, cakes, mureat, kananmunattomat, erikoisruokavalio, pekaanipähkinä, pähkinät, pähkinöitä, joulu, juhlat, helpot, nopeat, hyvät ⇢ Seuraavalla sivulla: Mango-macarons Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact