Mincemeat / Jouluinen täyte piirakoihin, kakkuihin ja pulliin
Mittaa kaikki ainekset paitsi alkoholi isoon kattilaan. Lämmitä seosta hiljalleen kunnes voi sulaa. Anna porista alhaisella lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Nosta kattila liedeltä ja anna seoksen jäähtyä kunnolla. Lisää viimeiseksi alkoholi ja sekoita kunnolla. Purkita seos ja säilö viileässä. Mincemeat-seos säilyy viileässä jopa kuusi kuukautta, joten voit tehdä sen hyvissä ajoin ennen joulua! ⇢ Seuraavalla sivulla: Murotaikina Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact