Helppo ja ruokaisa munakasrulla tuo mukavaa vaihtelua ruokapöytään ja juhlatarjoiluihin. Maukkaasta munakasrullasta riittää tarjottavaa useammallekin syöjälle, mikä tekeekin siitä erinomaisen juhlapöydän suolaisen herkun. Voit täyttää rullan mieleiselläsi suolaisella täytteellä. Me täytimme munakasrullan kermaisella kantarelli-pekonitäytteellä ja tarjoilimme sen suolapalana illanistujaisissa. Munakasrulla
Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi vispilällä. Kaada leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 200 asteessa kypsäksi, noin 20-25 minuuttia. Anna munakkaan hiukan jäähtyä ennen täyttämistä. Käännä munakaspohja ylösalaisin puhtaan leivinpaperin päälle ja irrota vanha leivinpaperi munakkaasta. Levitä täyte tasaisesti munakkaan päälle, jättäen reunoille tyhjää noin 1-2 cm. Kääri munakas rullaksi aivan kuten kääretorttukin: aloita vaakasuunnasta pyörittämällä munakasta rullaksi sormilla, jatka pyörittämistä leivinpaperin reunaa nostamalla ja vetämällä samalla munakasrullan yli. Kiristä valmis rulla leivinpaperin avulla. Paloittele munakasrulla haluamasi kokoisiksi palasiksi – juhliin sopiva koko on noin 1,5-2 cm. Tarjoile joko kylmänä tai hiukan lämpimänä. Täyte-ehdotus:
Pilko isoimmat kantarellit pienemmiksi paloiksi. Paista kantarelleja pannulla, kunnes vesi on hiukan haihtunut. Lisää sipuli ja nokare voita. Kuullota sipuleja kantarellien kanssa voissa, kunnes sipulit ovat kuullottuneet. Lisää pekoni ja anna sen paistua hetki. Lisää viimeiseksi vehnäjauhot, mausteet sekä creme fresh ja pippurikerma. Sekoita tasaiseksi. Anna hautua miedolla lämmöllä ja saostua tahnamaiseksi. Tarkista maku ja lisää mausteita tarpeen vaatiessa. Anna seoksen jäähtyä haaleaksi ennen täyttöä. Avainsanat: leipojat, leivonta, leipoa, leivotaan, ohje, ohjeita, resepti, reseptejä, munakasrulla, kääretorttu, kananmunia, ruokaisa, maukas, suolainen, tarjottava, kahvipöytään, juhliin, lounas, iltapala, kantarelli, pekoni, sienet, sieni, punasipuli, creme fresh, ruokakerma, pippurikerma, kirveli, rakuuna ⇢ Seuraavalla sivulla: Porovoileipäkakku Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact