Pehmeä mustikkapiirakka on maustettu kardemummalla. Piirakan aineet yhdistetään keskenään ja paistetaan meheväksi, yksinkertaista ja maukasta! Mustikka-kardemummapiirakka24 cm halkaisijan piirakka.
Sulata voi ja sekoita sokerin kanssa tasaiseksi. Lisää piimä ohuena nauhana samalla vispilällä vispaten. Lisää kananmunat, vispaa tasaiseksi. Yhdistä vehnäjauhot, sooda, kardemumma ja vaniljasokeri. Siivilöi kuivat aineet märkiin aineisiin ja nostele sekaisin nuolijalla. Vuoraa 24-26 cm halkaisijan kakkuvuoka leivinpaperilla kauttaaltaan tai voitele vuoka kevyesti. Vuoraamalla vuoan leivinpaperilla säästyt tiskiltä ja piirakkaa on helppo siirrellä paiston jälkeen. Kaada taikina kakkuvuokaan ja tasoita pinta. Ripottele mustikat pinnalle ja niiden päälle fariinisokeria reilusti. Paista 200 asteessa noin 25-30 minuuttia, kunnes puiseen cocktailtikkuun ei jää märkää taikinaa. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, kesäleivonta, mustikkapiirakka, mustikkapiiras, piirakka, piiras, mustikka-kardemummapiirakka, mustikkakardemummapiirakka, kardemummapiirakka, kesäpiirakka, mustikka, kardemumma ⇢ Seuraavalla sivulla: Kurpitsa-seesamileipä Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact