Maukkaat mustikkamasariinit leivotaan muropohjasta ja mantelisesta herkkutäytteestä! MustikkamasariinitNoin 10 kpl 5 cm halkaisijan masariineja. Määrä riippuu vuoan koosta. Murotaikina:
Nypi kaikki aineet kerralla tasaiseksi taikinaksi. Painele ohueksi levyksi, kääri muovikelmuun ja nosta jääkaappiin vähintäänkin 30 minuutiksi. Voitele noin 5 cm halkaisijan teräksiset leivosvuoat vuokaspraylla. Voit tehdä mustikkamasariinit myös kaupan foliovuokiin. Voitele vuoat silloinkin kevyesti. Kauli murotaikina noin 2,5 mm paksuiseksi matoksi. Nosta taikina kaulimen avulla leivosvuokien päälle. Painele taikina vuokiin, myös alas reunoihin kunnolla. Tasoita pinta veitsellä. Pistele pohja haarukalla, jotta paistossa ei muodostuisi pohjiin ilmakuplia. Nosta muropohjat jääkaappiin. Valmista masariinitäyte. Masariini:
Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 5 minuuttia. Lisää kananmunat yksitellen samalla voimakkaasti vaahdotusta jatkaen. Yhdistä kuivat aineet ja nostele nuolijalla voi-sokerivaahtoon. Aseta jokaisen leivoksen pohjalle muutama mustikka. Lusikoi päälle masariinitäytettä, jätä noin 3 mm vajaaksi. Ripottele pinnalle kookoshiutaleita. Paista mustikkamasariinejä 200 asteessa noin 12-15 minuuttia, kunnes masariinit ovat ottaneet kauniisti väriä kauttaaltaan. Anna masariinien jäähtyä kunnolla ennen vuoasta irrottamista. Koristele jäähtyneet masariinit halutessasi tomusokerikuorrutuksella.
Yhdistä aineet tahnaksi ja koristele masariinit. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, mustikkamasariinit, masariini, masariinileivos, mustikkaleivos, mustikkamantelileivos, mustikka-masariinit, murotaikina ⇢ Seuraavalla sivulla: Veera leipoo - Piimä-banaaniletut Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact