Suussa sulavat nougat-cookiesit vievät kielen mennessään! Helpot keksit säilyvät pitkään ja ovat oiva vierasvara. Nougat-cookiesNoin 40 kpl.
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 5 minuuttia. Lisää siirappi ja vaniljasokeri ja vaahdota tasaiseksi. Lisää kananmunat samalla nopeasti sekoittaen taikina tasaiseksi. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja kaurahiutaleet. Pilko Dubbel Nougat - patukat pieniksi paloiksi. Lisää kuivat aineet ja sekoita kevyesti voivaahtoon. Lisää nougat, kun jauhot ovat vielä osittain sekoittumatta. Sekoita tasaiseksi nopeasti joko käsin tai lusikalla. Ota taikinaa noin 2 ruokalusikallista ja pyörittele kevyeksi palloksi. Asettele taikinapallot tasaisin välein leivinpaperoidulle pellille. Jätä tilaa nougat-keksien leviämiselle. Paista nougat-cookiesit 190 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes keksit ovat kauniin vaalean ruskeita myös pohjasta. Anna keksien levätä paiston jälkeen pellillä noin 10 minuuttia ja siirrä sitten ritilälle jäähtymään. Anna cookiesien jäähtyä kokonaan ennen säilömistä ilmatiiviiseen rasiaan. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, nougat-cookies, nougatcookies, nougatkeksit, nougat-keksit, nougaakeksit, nougaacookies, nougaa cookies, nougat keksit, nougat cookies, marabou, marabou dubbel nougat, cookies, keksit, suklaakeksit, suklaacookies, pikkuleivät, pikkuleipä ⇢ Seuraavalla sivulla: Joonatan leipoo - Parsapiirakka Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact