Hasselpähkinäisellä Nutella-voikreemillä kuorrutetut banaanikuppikakut luovat makoisan hemmotteluhetken vaikkapa teekupposen kera! Nutella-banaanikuppikakut12 kappaletta.
Yhdistä sula voi ja sokerit, sekoita tasaiseksi. Lisää kerma ohuena nauhana samalla seosta vispaten. Lisää kananmunat ja banaanisose. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne edellisiin aineisiin nostellen sekaisin nuolijalla tai puulusikalla. Lusikoi taikina muffinivuokiin, noin kaksi kolmasosaa vuoasta. Paista 175 asteessa noin 20-25 minuuttia, kunnes cocktailtikkuun ei jää märkää taikinaa. Anna jäähtyä ennen koristelua. Nutella-voikreemi:
Ota voi huoneenlämpöön pari tuntia ennen kreemin valmistamista. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 5 minuuttia. Lisää notkea Nutella ja jatka vaahdottamista. Lisää lopuksi maito, sekoita kunnes voikreemi on notkeaa ja tasaista. Pursota tähtityllalla kuppikakkujen päälle kaunis kuorrute. Viimeistele nomparelleilla. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, kuppikakku, cupcake, nutellakuppikakku, nutella-kuppikakku, nutella-kuppikakut, nutella cupcakes, nutellacupcake, nutella kuppikakut, nutella kuppikakku, muffini, muffinssit, nutellamuffinit, hasselpähkinä, hasselpähkinälevite, voikreemi, banaanikakku, nutella-banaanikuppikakut, banaanimuffinit, banaanicupcakes ⇢ Seuraavalla sivulla: Santerinleivos Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact