Hasselpähkinäisellä Nutella-voikreemillä kuorrutetut banaanikuppikakut luovat makoisan hemmotteluhetken vaikkapa teekupposen kera! ![]() Nutella-banaanikuppikakut12 kappaletta.
Yhdistä sula voi ja sokerit, sekoita tasaiseksi. Lisää kerma ohuena nauhana samalla seosta vispaten. Lisää kananmunat ja banaanisose. ![]() ![]() Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne edellisiin aineisiin nostellen sekaisin nuolijalla tai puulusikalla. Lusikoi taikina muffinivuokiin, noin kaksi kolmasosaa vuoasta. ![]() Paista 175 asteessa noin 20-25 minuuttia, kunnes cocktailtikkuun ei jää märkää taikinaa. Anna jäähtyä ennen koristelua. ![]() Nutella-voikreemi:
Ota voi huoneenlämpöön pari tuntia ennen kreemin valmistamista. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, noin 5 minuuttia. Lisää notkea Nutella ja jatka vaahdottamista. Lisää lopuksi maito, sekoita kunnes voikreemi on notkeaa ja tasaista. Pursota tähtityllalla kuppikakkujen päälle kaunis kuorrute. Viimeistele nomparelleilla. ![]() ![]() ![]() Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, kuppikakku, cupcake, nutellakuppikakku, nutella-kuppikakku, nutella-kuppikakut, nutella cupcakes, nutellacupcake, nutella kuppikakut, nutella kuppikakku, muffini, muffinssit, nutellamuffinit, hasselpähkinä, hasselpähkinälevite, voikreemi, banaanikakku, nutella-banaanikuppikakut, banaanimuffinit, banaanicupcakes ⇢ Seuraavalla sivulla: Santerinleivos Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact