Suussa sulavat nutellamarengit valmistuvat helposti kolmesta raaka-aineesta, valkuaisista, sokerista ja Nutellasta. Uunissa pinnalta rapeaksi paahdetut isot Nutellamarengit ovat makea lisä kahvipöytään. Nutellamarengit
Erottele kananmunan valkuaiset keltuaisista. Vaahdota valkuaiset kevyeksi vaahdoksi. Lisää sokeri pienissä erissä samalla vaahdotusta jatkaen. Vaahdota tiukaksi vaahdoksi, jonka huiput pysyvät terhakkaina. Lisää Nutella ja nostele kevyesti sekaisin nuolijalla. Voit jättää Nutellan myös marmorikuvioksi marengin sekaan, älä sekoita marenkia tasaiseksi. Nostele isoja nokareita Nutellamarenkia leivinpaperoidulle uunipellille tasaisin välein. Paista 100 asteessa noin 90 minuuttia, kunnes marenkien pohja on kuiva ja kiinteä. Säilytä jäähtyneet marengit ilmatiiviissä rasiassa auringolta suojattuna huoneenlämmössä. Marengit säilyvät oikein säilytettynä jopa useiden viikkojen ellei jopa kuukausien ajan. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, leivos, leivonnainen, nutellamarengit, nutella marengit, nutella, marenki, nutella marenki, nutella-marengit, nutella-marenki, sokeri, valkuainen, hasselpähkinätahna ⇢ Seuraavalla sivulla: Nutella-banaanikuppikakut Ei arvosteluja vielä! Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact