Tämä herkullinen kahvikakku saa mehevyytensä omenahillosta. Täydellinen omena-rusinakahvikakku maistuu teekupposen kera syksyn pimenevinä iltoina. Omena-rusinakahvikakku![]() Yksi noin kahden litran kahvikakku.
Sitruuna-appelsiinisokerikuorrute:
Esilämmitä uuni 175 asteeseen. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Voitele kakkuvuoka kevyesti. Kuori ja siivuta omena. Asettele omenaviipaleet vuoan pohjalle haluamallasi tavalla. Omenaviipaleet jäävät kakun päälle kauniiksi muodostelmaksi. Kaada taikina omenaviipaleiden päälle ja tasoita nuolijalla. ![]() Paista 175 asteessa noin 50-60 minuuttia. Tarkista kakun kypsyys puisella tikulla, hammastikulla, mikäli kakkuun työnnettyyn tikkuun ei jää märkää taikinaa on kakku kypsä. Kakun hieman jäähdyttyä käännä vuoka ympäri lautasen päälle – kakun tulisi irrota vuoasta ongelmitta. Anna jäähtyä vuoan alla ennen kuorrutuksen lisäämistä. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Valmista kuorrute hieman ennen tarjoilua. Siivilöi tomusokeri ja kaneli pieneen kulhoon. Lisää sitruuna- ja appelsiinimehu sokeriin vähän kerrallaan samalla voimakkaasti sekoittaen. Sekoita kuorrute tasaiseksi. Lisää mehua tarvittaessa. Valuta täysin jäähtyneen kakun päälle. ![]() Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, helppo, makea, omenahillo, rusina, rusinat, rusinoita, omenoita, kahvikakku, kakut, kuivakakku, amerikkalainen, kaneli, muskottipähkinä, sitruuna, appelsiini, tomusokeri, kuorrute ⇢ Seuraavalla sivulla: Puolukka-kauraleipä Lukijoiden arvosana: ![]() Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact