Tämä herkullinen kahvikakku saa mehevyytensä omenahillosta. Täydellinen omena-rusinakahvikakku maistuu teekupposen kera syksyn pimenevinä iltoina. Omena-rusinakahvikakkuYksi noin kahden litran kahvikakku.
Sitruuna-appelsiinisokerikuorrute:
Esilämmitä uuni 175 asteeseen. Voitele kakkuvuoka kevyesti. Kuori ja siivuta omena. Asettele omenaviipaleet vuoan pohjalle haluamallasi tavalla. Omenaviipaleet jäävät kakun päälle kauniiksi muodostelmaksi. Kaada taikina omenaviipaleiden päälle ja tasoita nuolijalla. Paista 175 asteessa noin 50-60 minuuttia. Tarkista kakun kypsyys puisella tikulla, hammastikulla, mikäli kakkuun työnnettyyn tikkuun ei jää märkää taikinaa on kakku kypsä. Kakun hieman jäähdyttyä käännä vuoka ympäri lautasen päälle – kakun tulisi irrota vuoasta ongelmitta. Anna jäähtyä vuoan alla ennen kuorrutuksen lisäämistä. Valmista kuorrute hieman ennen tarjoilua. Siivilöi tomusokeri ja kaneli pieneen kulhoon. Lisää sitruuna- ja appelsiinimehu sokeriin vähän kerrallaan samalla voimakkaasti sekoittaen. Sekoita kuorrute tasaiseksi. Lisää mehua tarvittaessa. Valuta täysin jäähtyneen kakun päälle. Avainsanat: leipojat, leivonta, ohje, resepti, helppo, makea, omenahillo, rusina, rusinat, rusinoita, omenoita, kahvikakku, kakut, kuivakakku, amerikkalainen, kaneli, muskottipähkinä, sitruuna, appelsiini, tomusokeri, kuorrute ⇢ Seuraavalla sivulla: Puolukka-kauraleipä Lukijoiden arvosana: Sinun arvosanasi: Ei kommentteja vielä. |
Ajankohtaista
Joko olet leiponut ihanaa puolukka-toscapiirakkaamme! Luetuimmat reseptitUusimmat reseptit |
© 2014-2022 Leipojat.fi team | Instagram: @leipojat | Contact